Word Founder van het Kinderhersencentrum

De hersenen zijn het meest complexe orgaan van het lichaam. En tegelijkertijd het meest essentiële orgaan voor een goede ontwikkeling van een kind. Een kleine afwijking heeft vaak vergaande gevolgen. Daarom bundelt het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis al haar kennis en ervaring en opent in 2020 het eerste Kinderhersencentrum van Europa. U kunt er voor kiezen om Founder te worden van dit bijzondere expertisecentrum.

Het Kinderhersencentrum

Door Founder te worden maakt u de realisatie van het Kinderhersencentrum mogelijk en draagt u bij aan de beste zorg voor zieke kinderen. Het centrum biedt straks specialistische zorg aan kinderen met een hersenaandoening of ontwikkelingsachterstand, maar vormt tegelijkertijd ook een speciale samenwerking tussen wetenschappers en hersen- en gedragsspecialisten. Denk onder meer aan kinderen met een hersentrauma, gezichtsafwijking, multiple sclerose (MS), epilepsie of autisme. Door de wetenschap directer te betrekken bij de zorg wordt een belangrijke stap gezet in het realiseren van gezondheidswinst voor kinderen met een aandoening aan de hersenen. De ontwikkelingen in de medische wetenschap en technologie gaan namelijk razendsnel, en leveren ons veel kennis op. Door die kennis te bundelen en toe te passen zorgen we er in het Kinderhersencentrum voor dat kinderen voortaan sneller profiteren van nieuwe onderzoeksresultaten en technieken. U als Founder maakt dit mede mogelijk!

Lees meer in onze brochure

​In onze brochure leest u meer informatie over de mogelijkheden om Founder te worden van het Kinderhersencentrum. U kunt deze brochure aanvragen door een e-mail met uw gegevens te sturen naar pwielaard@vriendensophia.nl of u kunt de digitale versie van de brochure bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We doen graag iets terug!

Als Founder van het Kinderhersencentrum:
• Krijgt u een naamsvermelding op het bord bij de ingang van het Kinderhersencentrum
• Wordt u betrokken bij alle belangrijke mijlpalen rondom de realisatie van het Kinderhersencentrum
• Ontvangt u een exclusieve uitnodiging voor de opening van het Sophia Kinderhersencentrum in maart 2020

Helpt u mee?

U bent al Founder van het Kinderhersencentrum met een donatie vanaf 5.000 euro tot ieder gewenst bedrag. Met de oprichting van het Kinderhersencentrum zetten we een belangrijke stap in het realiseren van gezondheidswinst voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of hersenaandoening.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paulina Wielaard via pwielaard@vriendensophia.nl

Zij gingen u voor!

Wij zijn enorm trots dat we de eerste Founders van het Sophia Kinderhersencentrum mogen verwelkomen:

  • AMRO MeesPierson
  • PMA
  • Rolloos Oil & Gas B.V.
  • Bonn & Mees Drijvende Bokken BV
  • Boland B.V.
  • Pieter de Joode Stichting

De Founders tekenen, in het bijzijn van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, een certificaat waarna zij officieel deel uitmaken van de Foundersclub.