In de Klas

Vertel en leer over het Sophia

Het Sophia als onderwerp voor jouw spreekbeurt

Wil je jouw spreekbeurt houden over het grootste Kinderziekenhuis van Nederland? Op onze website vind je veel informatie over het Sophia Kinderziekenhuis, onze organisatie en het werk dat we doen. Voor leerlingen van de lagere school bestaat er ook een spreekbeurtenpakket (voor groep 3-4 en 5-6). Veel succes!

Start een actie met jouw klas

Wij vinden het helemaal super als jij met jouw klas of school een actie op wilt zetten voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Er zijn allerlei leuke acties te bedenken. Je kunt bijvoorbeeld koekjes bakken en deze verkopen, lege flessen verzamelen, je eigen kunstwerken veilen, of met vrienden een mooie voorstelling maken waarvoor iedereen in de buurt of op school kaartjes kan kopen. Van al het geld dat jij inzamelt kunnen wij mooie projecten realiseren voor de zieke kinderen in het Sophia. Denk hierbij aan de aanschaf van speelgoed, boeken voor de ziekenhuisbibliotheek of knuffelaapjes voor de zieke kinderen. Via deze website kun je heel gemakkelijk een actie starten.

Heb je al geld ingezameld? Vraag dan aan je ouders/verzorgers of zij het geld willen storten op ons rekeningnummer: IBAN NL21 ABNA 0707 0701 39. Zet jouw naam en de actie erbij zodat we je kunnen bedanken!