Ambassadeurs

De beste zorg voor zieke kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis - dáár zetten onze ambassadeurs zich vol enthousiasme voor in.

Davina Michelle

Zangeres Davina Michelle wil aan de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis een beetje licht en vreugde doorgeven en is sinds 2019 ambassadrice van de Stichting Vrienden van het Sophia. “Ik vind het Sophia Kinderziekenhuis enorm belangrijk! Kinderen zijn de toekomst en de zieke kinderen die hier liggen hebben een valse start. Ik hoop als ambassadrice een klein steentje bij te dragen om deze kinderen weer kind te laten zijn.”

Emma Kok

Emma Kok, bekend om haar geweldige zangtalent en hartverwarmende persoonlijkheid, zet zich vol enthousiasme in voor het Sophia Kinderziekenhuis. “Doordat ik zelf weet hoe het is om ziek te zijn, en hoe het is om in een ziekenhuis te liggen wil ik mij heel graag inzetten en vind ik het een eer dat ik ambassadrice ben van de Stichting Vrienden van Sophia.”

Mitchel Viljeer

Mitchel Viljeer, bekend als de Rotterdamse Glimlach, is een icoon in Rotterdam en omstreken. Hij is bekend vanwege zijn eindeloze enthousiasme voor zijn werk bij de gemeente Rotterdam Stadsbeheer en liefde voor sport. Sinds 2023 is hij ook ambassadeur van het Sophia: “Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn Rotterdamse nuchterheid kan inzetten voor het Sophia op een manier die zo goed bij mij past!”