Help jij mee Sophietjes wens in vervulling te laten gaan?

Op 13 juni is Sophietje jarig. We maken hier graag een bijzondere en feestelijke dag van voor alle patiënten en het zorgpersoneel van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis! Bovenaan Sophietjes verjaardagslijstje staat een bijdrage aan een wens voor de allerkleinsten. We hopen van harte op jouw steun om deze wens in vervulling te laten gaan.

Jaarlijks worden in Nederland 170.000 baby’s geboren, waarvan 80% geelzucht krijgt. Meestal is dit onschuldig, maar in ernstige gevallen kan het blijvende hersenschade veroorzaken. Ernstige geelzucht is de meest voorkomende reden voor ziekenhuisopnames bij baby’s. Met jouw steun kan vroegtijdige ontdekking en behandeling mogelijk worden gemaakt.

Maak nu jouw online collectebus aan!

Help jij ook mee om Sophietjes wens voor de allerkleinsten in vervulling te laten gaan? Vul het formulier ‘Ja, ik word collectant voor de allerkleinsten‘ nu in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een collectebus aan te maken. Online collecteren is makkelijk, snel en veilig.

Je kunt jouw online collectebus voor de Stichting Vrienden van het Sophia eenvoudig delen via WhatsApp, Facebook, Twitter, linkedIn en e-mail. Maar je maakt net zo makkelijk een QR-code aan of stuurt een Tikkie. Zo bereik je snel meer mensen. Samen maken we levensveranderende innovaties voor baby’s met geelzucht mogelijk!

“We willen ervoor zorgen dat geen enkele baby meer blijvende hersenschade van geelzucht krijgt. Dat is een belangrijke stap vooruit.” – Dr. Jasper Been, Kinderarts – neonatoloog in het Sophia Kinderziekenhuis

Ja, ik word collectant voor de allerkleinsten

"*" geeft vereiste velden aan

Ja, ik word collectant voor de allerkleinsten