Het Erasmus MC- Sophia Kinderziekenhuis heeft jouw steun hard nodig

De overheid en de zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Maar voor een optimale begeleiding van patiëntjes en belangrijk onderzoek naar oorzaken van ziekten en nieuwe behandelmethoden zijn aanvullende middelen nodig. Jij kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen met een eenmalige gift.

Je kunt met iDeal, creditcard (Visa of Mastercard) of PayPal direct doneren. Dit gaat veilig en eenvoudig door jouw gegevens in te vullen.

Je kunt ook Vriend van het Sophia Kinderziekenhuis worden door het Sophia jaarlijks of maandelijks met een vast bedrag te steunen.

 

Word vriend!

Je bent Vriend van het Sophia Kinderziekenhuis door het Sophia jaarlijks of maandelijks met een vast bedrag te steunen. Als Vriend ontvang je ons Vriendennieuws met artikelen over de projecten die jij steunt. En we schenken aandacht aan acties voor het Sophia.

Door het formulier in te vullen, word je Vriend (minimaal € 30,- per jaar) van het Sophia en machtig je de Stichting Vrienden van het Sophia om maandelijks of jaarlijks een bedrag van jouw rekening af te schrijven.

Ja, ik steun het
Sophia Kinderziekenhuis
Ja, ik steun het
Sophia Kinderziekenhuis