Impact realiseren met een bijzondere gift

Overweegt u een bijzondere gift aan de Stichting Vrienden van het Sophia? Bijvoorbeeld een groter bedrag voor een specifiek doel? Of heeft u iets te vieren? Denkt u na over een periodieke schenking? U kunt veel betekenen met dit soort giften. Voor bijzondere giften kijken we bij de Stichting Vrienden van het Sophia graag samen met u naar een manier om dit zo te besteden dat het direct bijdraagt aan een thema, afdeling of ziektebeeld dat u na aan het hart ligt. Zo kunt u impact realiseren op een manier die bij u past.

Vast aanspreekpunt

Als u een substantiële bijdrage wilt doen, zijn wij u bijzonder dankbaar. Graag begeleiden we u daarbij persoonlijk. Een van onze relatiemanagers wordt uw vaste aanspreekpunt. Zij is deskundig en bevlogen en kent uw wensen, adviseert en houdt u persoonlijk op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen. Vanzelfsprekend ontvangt u een transparante verslaglegging over de besteding van uw gift en de impact hiervan binnen het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Klaar voor een bijzondere gift? Neem contact op met Colette Bolomey of Inge Valkis

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Neem contact op met:

Colette Bolomey
Relatiemanager
E: cbolomey@vriendensophia.nl
T: 06 81 29 17 80

 

Inge Valkis
Directeur
E: ivalkis@vriendensophia.nl
T: 06 28 22 43 59

 

Omdat we een ANBI-status hebben zijn giften aan de Stichting Vrienden van het Sophia in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.