Steun de wereld van het Sophia

Draag bij aan een betere toekomst voor zieke kinderen.

De overheid en de zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Maar voor een optimale begeleiding van patiëntjes en belangrijk onderzoek naar oorzaken van ziekten en nieuwe behandelmethoden zijn aanvullende middelen nodig. Jij kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen.

Elk kind, ziek, of gezond met een beperking heeft recht op de allerbeste zorg die er is. Daar zetten we ons graag samen met jou voor in. Elke bijdrage is daarbij van grote waarde.

Vriend worden

Je kunt ook Vriend van de Stichting Vrienden van het Sophia worden en het Sophia Kinderziekenhuis structureel steunen. Als Vriend ontvang je ons Vriendennieuws en jaarverslag met artikelen over de projecten die jij steunt. Je bent al Vriend met een bijdrage vanaf € 30,- per jaar.

Groot geven

Het Sophia Kinderziekenhuis steunen met een grote gift? We denken graag mee over jouw persoonlijke wensen om impact te maken. Lees meer over grote giften.

Wist je dat de Stichting Vrienden van het Sophia een ANBI status heeft en dat jouw gift daardoor aftrekbaar is van de belasting? Ga direct naar de rekenhulp van de Belastingdienst om jouw voordeel te berekenen.

Ja, ik steun het
Sophia Kinderziekenhuis
Ja, ik steun het
Sophia Kinderziekenhuis