Doe mee met een evenement

Samen in actie voor het Sophia

Sluit je aan bij een evenement

Door middel van verschillende evenementen gedurende het hele jaar zetten wij ons met alle deelnemers, vrijwilligers, sponsors en partners in voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Ook jij kunt aansluiten bij onze evenementen. Kies hieronder het evenement dat bij jou past en laat je inspireren door andere deelnemers.

Sporten voor Sophia

Door middel van verschillende sportieve evenementen gedurende het hele jaar zetten wij ons met alle deelnemers, vrijwilligers, sponsors en partners in voor het Sophia Kinderziekenhuis. We hopen dat ook dit jaar weer heel veel sporters, sportscholen en bedrijven zich opgeven om met elkaar te komen sporten.

Lichtjesdiner

De maand december staat bij het Sophia in het teken van de jaarlijkse Lichtjesactie. Samen met vele anderen zetten we alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor een project binnen het Sophia. Eén van de activiteiten tijdens de feestmaand december is het Sophia Lichtjesdiner. Een stijlvol benefietdiner in een mooie ambiance met een heerlijk viergangendiner en bijzondere optredens.

Sophia’s Lichtjestocht

Misschien ken je de jaarlijkse Lichtjesactie van het Sophia Kinderziekenhuis wel. Tijdens deze actie kun je een lichtje kopen in de kerstboom voor het ziekenhuis. Hiermee steun je de kinderen en hun familie in het Sophia. Inmiddels is daar met groot succes Sophia’s Lichtjestocht bijgekomen. Een lampionnenoptocht voor kinderen van basisscholen en verenigingen.