Project

Wandspeelgoed voor in de spreek- en behandelkamers

Een bezoek aan het ziekenhuis kan een spannende gebeurtenis voor kinderen zijn. Het is daarom fijn als zij op een positieve manier worden afgeleid en zich kunnen vermaken. In de spreek- en behandelkamers van het Kinderthoraxcentrum van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is momenteel weinig afleiding voor de patiënten. De wens is om met een spel aan de wand kinderen rustig te laten spelen en voor leuke afleiding te zorgen. De wandspellen zorgen voor speelplezier en zijn een veilige speeloplossing voor de kinderen.

Kinderthoraxcentrm

Het Kinderthoraxcentrum is er voor kinderen met aandoeningen aan het hart, de longen en de luchtwegen. In het Kinderthoraxcentrum werkt een team van superspecialisten nauw samen. Door deze combinatie van expertise en het gebruik van de nieuwste technologie kan er optimale zorg en behandeling worden gegeven aan zowel pasgeborenen als oudere kinderen.

Om dit speelgoed te kunnen realiseren is het Sophia afhankelijk van giften, want deze kosten vallen niet in een zorgbudget. Wil jij helpen? Draag dan bij aan dit project!

Ja, ik draag bij aan wandspeelgoed voor het KTC

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.