Nieuws

Sporten voor Sophia op 18 en 19 september

19 jul 2021 Merel

De zomer is begonnen en de vakanties staan voor de deur. Wellicht ben je al je koffers aan het pakken of leuke uitstapjes aan het voorbereiden. Wij gaan ook genieten van een mooie zomer, maar zijn inmiddels ook begonnen met de voorbereidingen voor een sportief najaar.

Op zaterdag 18 en zondag 19 september staat de 30ste editie van Sporten voor Sophia op de planning! We zetten alles op alles om er samen met alle deelnemers een feestelijk en bovenal veilig evenement van te maken. Tijdens deze jubileumeditie zullen we ons inzetten voor het Sophia Moeder en Kind Centrum.

Ruim €105.000 euro op de teller
Mede dankzij jouw inzet bereikte de teller van Sporten voor Sophia vandaag het bedrag van ruim €105.000 euro! We zijn alle deelnemers en donateurs ontzettend dankbaar voor alle inzet! We hebben nog twee maanden de tijd en hopen dat ook jij er nog vol voor gaat. Bekijk hier onze tips en tricks voor het ophalen van donaties.

Verhinderd?
Ben jij 18 of 19 september niet in gelegenheid om deel te nemen aan Sporten voor Sophia? Of zie je het nog niet zitten vanwege Covid19 ontwikkelingen? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar sporten@vriendensophia.nl. We helpen je graag!

Volg Sporten voor Sophia op Facebook
Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, acties, tips en andere leuke informatie kun je ons ook volgen op Facebook.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.