Nieuws

Opbrengst Sporten voor Sophia € 234.669-

20 jun 2022 Merel

Ruim 900 deelnemers op de fiets voor het Kinderthoraxcentrum

Sporten voor Sophia. De jaarlijkse traditie om – inmiddels voor de 31e keer – op een sportieve manier zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis was weer een groot succes. Het doel van 2022: het ‘So Fit en Fun Centrum’ waar kinderen met aandoeningen aan het hart, de longen en luchtwegen met een gerust hart kunnen (leren) sporten en spelen.

Er werd heel veel gefietst in het Topsportcentrum Rotterdam. Ruim 900 sporters en 50 vrijwilligers werkten zich letterlijk in het zweet. De opbrengst? Die is, mede dankzij jouw inzet, inmiddels opgelopen naar ruim €234.669,-. Een geweldig bedrag. Ontzettend veel dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest!

Ook volgend jaar, op 11 en 12 februari 2023, zal er weer gesport worden voor een nieuw project in het Sophia Kinderziekenhuis, namelijk het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden via: www.sportenvoorsophia.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.