Nieuws

Groen licht voor Sporten voor Sophia

24 feb 2022 Merel

Geweldig nieuws! Na de persconferentie van vorige week kunnen we de voorbereidingen gaan starten voor weer een mooie editie van Sporten voor Sophia op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022. Daar zijn we ontzettend blij mee! Dit jaar springen we op de (spinning)fiets voor het Kinderthoraxcentrum en in het bijzonder voor de realisatie van het ‘So Fit & Fun Centrum’.

€54.632,- op de teller
Mede dankzij de inzet van de reeds ingeschreven deelnemers bereikte de teller van Sporten voor Sophia vandaag het bedrag van ruim €54.632,-. We zijn alle deelnemers en donateurs ontzettend dankbaar voor de inzet! Natuurlijk is dit nog lang niet genoeg om het ‘So Fit & Fun Centrum’ mogelijk te maken. We hebben nog vier maanden de tijd en hopen dat ook jij er nog vol voor gaat. Bekijk hier onze tips en tricks voor het ophalen van donaties.

Er zijn nog fietsen vrij!
Er zijn in diverse blokken nog fietsen vrij en hoe meer sporters meedoen, hoe leuker natuurlijk! Schrijf je snel in indien je nog geen fiets hebt gereserveerd. En heb je nog vrienden, familieleden of collega’s die willen aanhaken bij dit mooie sportevenement? Motiveer ze dan en laat ze zich inschrijven op de website van Sporten voor Sophia.

Strik de Hartveter in jouw schoen
Fiets jij tijdens Sporten voor Sophia met de unieke Sophia Hartveters in jouw sportschoenen? De Sophia Hartveter, letterlijk de rode draad, staat symbool voor kinderen met problemen aan het hart en de longen. Met de aanschaf van deze veter (€ 6,95) help je om deze kinderen een beter leven te geven. Koop de Sophia Hartveter, draag ‘m met trots tijdens Sporten voor Sophia en steun het Kinderthoraxcentrum! Bestellen kan via www.hartvoorsophia.nl.

Kom goed voor de dag!
Het team presenters heeft samen met ProSalton Sportswear een flitsend wielertenue ontworpen voor deze editie. Van ieder verkocht item gaat er €5 naar het ‘So Fit & Fun Centrum’. Bestellen kan hier!

Praktische tips
We houden je de komende tijd graag op de hoogte van de ontwikkelingen en geven je graag een aantal praktische tips. Veel informatie vind je ook op de website via deze link.

Help jij Sporten voor Sophia aan meer bereik?
Wil jij ambassadeur worden voor Sporten voor Sophia om het evenement meer bekendheid te geven óf weet je een goede plek voor onze posters en flyers? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar sporten@vriendensophia.nl. Wij gaan graag met je in gesprek!

Volg Sporten voor Sophia op Facebook én Linkedin
Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, acties, tips en andere leuke informatie kun je ons ook volgen op Facebook en sinds kort ook op LinkedIn. Laat zien dat je meedoet aan dit mooie evenement en nodig je netwerk uit om ook mee te doen!

Wij gaan ons uiterste best doen om er samen met zoveel mogelijk sporters en vrijwilligers weer een mooi weekend van te maken en kijken ernaar uit om jou bij deze zomereditie te mogen verwelkomen! Ben jij dit jaar ook van de partij? Reserveer nu jouw fiets via www.sportenvoorsophia.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.