Nieuws

Zwemmen voor Sophia verplaatst naar 13 november 2021

25 aug 2021 Merel

Er is gelukkig steeds meer mogelijk met 1.5 meter afstand. Helaas hebben wij in samenspraak met het Zwemcentrum Rotterdam besloten dat zaterdag 2 oktober nog net te vroeg is voor het faciliteren van een zwemevenement. De Overheid heeft aangegeven dat naar alle waarschijnlijkheid vanaf 1 november het merendeel van de maatregelen komen te vervallen. Gezien het organisatorisch dan overzichtelijker wordt om een zwemevenement goed neer te zetten, is besloten om ‘Zwemmen voor Sophia‘ (gepland op zaterdag 2 oktober a.s.) te verplaatsen naar zaterdag 13 november.

We vinden het uiteraard jammer dat we het nog een keer moeten uitstellen en hopen op ieders begrip. Jouw inschrijving blijft, samen met alle tot nu toe opgehaalde donaties, staan tot zaterdag 13 november.

We hopen uiteraard dat we alsnog op iedereen mogen rekenen om deel te nemen aan dit mooie evenement. Juist in deze tijd is jouw inzet onmisbaar. Mocht je op de nieuw gekozen datum geen mogelijkheid zien tot deelname, dan kun je ons daarover informeren en kijken we samen naar jouw inschrijving.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kan je deze mailen naar sporten@vriendensophia.nl.

Bedankt voor je betrokkenheid en graag tot op 13 november!

Team Sporten voor Sophia

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.