Nieuws

Zangeres Emma Kok ambassadrice van de Stichting Vrienden van het Sophia

19 jul 2022 Chrisje

We zijn heel trots om te delen dat niemand minder dan zangeres Emma Kok ambassadrice is geworden van de Stichting Vrienden van het Sophia!

Emma Kok is 14 jaar en muziek is haar leven. Met het liedje ‘Warrior” begon haar avontuur bij The Voice Kids, dat eindigde in een grote overwinning. Emma weet (helaas) heel goed hoe het is om als kind in het ziekenhuis te liggen. Haar maag functioneert niet goed, waardoor zij altijd een koffertje met twee pompen bij zich draagt die zorgen voor haar sondevoeding. Als Emma het podium betreedt laat zij het koffertje even achter en neemt ze wel haar gelukssteen en dolfijntje mee.

 


Laat mij een Vlinder zijn
Recent kwam haar eerste single uit ‘Laat mij een vlinder zijn’.  “Dit lied is mijn verhaal, vertelt ze. “De struggle die ik heb met het anders zijn. De droom om vrij te kunnen zijn. Eigenlijk zou iedereen toch wel eens een vlinder willen zijn? Zomaar wegvliegen van de dagelijkse kleine of grote dingen die je verdrietig, ongelukkig of bang maken. Even de wereld een beetje anders zien.”

"Doordat ik zelf weet hoe het is om ziek te zijn, en hoe het is om in een ziekenhuis te liggen wil ik mij heel graag inzetten en vind ik het een eer dat ik ambassadrice ben geworden van Stichting Vrienden van Sophia."

Afgelopen week was Emma te gast in het Sophia Kinderziekenhuis om de kinderen te verassen met een meet & greet aan bed én een spetterend optreden in de hal van het ziekenhuis te verzorgen. Wat was het een mooie middag!

Emma zal zich op diverse manieren inzetten voor de Stichting Vrienden van het Sophia om zo bij te dragen aan de beste zorg voor zieke kinderen. En daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Naast Emma Kok is ook zangeres Davina Michelle officiële ambassadrice van de Stichting Vrienden van het Sophia. Wie weet volgt er nog eens een duet…?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.