De Stichting Vrienden van het Sophia bestaat uit een klein, hecht en integer team dat zich dagelijks middels fondsenwerving inzet voor de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis.

Het team wordt ondersteund door enthousiaste ambassadeurs: medewerkers van het Sophia Kinderziekenhuis. Zij kennen het Sophia Kinderziekenhuis vanuit de dagelijkse praktijk en weten als geen ander te vertellen waarom giften zo belangrijk zijn voor hun ziekenhuis en hoe uw geld goed wordt besteed.

Onze Medewerkers

Carol is onze kers op de taart! Zij weet van iedere actie een feestje te maken. Wij zijn ontzettend blij met iedereen die voor ons in actie komt. Deze steun maakt het mogelijk zieke kinderen nog beter te behandelen en te genezen. Wilt u ook een actie starten voor het Sophia? Neem dan contact op met Carol via csmit@vriendensophia.nl Of neem een kijkje op: www.inactievoorsophia.nl
Carol Smit
projecten en acties derden
Chrisje communiceert en zorgt voor pakkende interviews, mooie filmpjes en originele acties. Chrisje vertelt onze donateurs met passie over (het belang van) de projecten en deelt graag met u wat er dankzij uw steun mogelijk gemaakt is. Heeft u mooie verhalen die u wilt delen? Neem dan zeker contact op via cseijkens@vriendensophia.nl
Chrisje Seijkens
communicatie en fondsenwerving
Een duidelijke visie mag niet ontbreken. Inge is onze visionair en resultaatgerichte manager die weet te enthousiasmeren en inspireren. Grootse plannen om mee te bouwen aan de bijzondere wereld van het Sophia Kinderziekenhuis? Deel die dan met Inge! ivalkis@vriendensophia.nl
Inge Valkis
hoofd fondsenwerving
Laura kan de richtlijnen van het CBF en de belastingdienst dromen en stelt elk jaar de begroting en de jaarrekening samen. Zij zorgt ervoor dat iedere euro goed wordt besteed. Daarnaast voert zij diverse taken uit op het gebied van ICT en HR.
Laura van Roon
hoofd organisatie
Madelief is een echte duizendpoot. Voor het beheer van de projecten, voortgangsgesprekken met artsen en onderzoekers of het organiseren van de bijeenkomst van de Wetenschappelijke Adviesraad die de projecten op wetenschappelijke relevantie toetst, draait zij haar hand niet om.
Madelief Maclean
project manager
Madhoe is onze ‘oudste gediende; zij werkt sinds 1998 voor de stichting en is daarmee het langst in dienst van ons allemaal. Madhoe leidt de geldstromen in goede banen en zorgt ervoor dat betalingen tijdig de deur uitgaan. Daarnaast zorgt zij voor de verkoop en de verzending van onze Sophia aapjes en beeldjes.
Madhoe Sankersing
financieel- administratief medewerker
Van mooie dingen organiseren krijgt Mariska energie. Ze bedenkt fondsenwervende acties en bouwt onze bestaande evenementen uit. Goodwill kweken bij een groot publiek? Daar draait ze haar hand niet voor om. Een keer sparren over een evenement voor het Sophia Kinderziekenhuis? Neem dan zeker contact op via mkavelaar@vriendensophia.nl.
Mariska Kavelaar
fondsenwerving & evenementen
Vriendschap is geen eenrichtingsverkeer. Paulina doet ons relatiebeheer en zorgt dat onze Vriendenkring altijd weet wat er bij ons speelt. Wilt u zich als bedrijf op bijzondere wijze aan het Sophia verbinden of bedrijfsvriend worden? Paulina denkt graag met u mee. Voor contact: pwielaard@vriendensophia.nl of 06-22 34 45 76
Paulina Wielaard
relatiebeheer

Ons Bestuur

Mr. J.B. (Joan) van Marwijk Kooy, general counsel bij HAL Investments, Rotterdam; voorzitter

Dhr. T (Theo) de Rooij, Advisor Youfone

Drs. A.H. (Anneke) Sanderse, Raad van Bestuur Albert Schweitzer ziekenhuis

Drs. F.L.S. (Fréderique) de Jong Schouwenburg – de Bruin, Investment Director Indofin

Drs. E.P.G. (Marlies) Verschure

Tevens is er een Wetenschappelijke adviesraad.