Een beter leven voor zieke kinderen

Uw steun is onmisbaar voor de kinderen van het Sophia. Om de oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren is het financieren van wetenschappelijk onderzoek van levensbelang. Ook voor initiatieven die de kwaliteit van het verblijf van de patiëntjes in het Sophia ten goede komen, is geld nodig. U kunt ons op verschillende manieren steunen. Elke euro wordt goed besteed, daar houden wij u graag van op de hoogte. Want samen kunnen we het verschil maken. 

Om het geven aan goede doelen te stimuleren heeft de overheid in het verleden een aantal fiscale maatregelen genomen. Deze bestaan in grote lijnen uit giftenaftrek in de inkomstenbelasting en de vrijstelling van schenk- en erfbelasting voor de erkende ontvangende goede doelen.
» Lees meer


Steun Vrienden van het SophiaWord Vriend

U kunt Vriend van het Sophia worden door het Sophia jaarlijks of maandelijks met een vast bedrag te steunen. Als Vriend ontvangt u ons Vriendennieuws met artikelen over de projecten die u steunt. En we schenken aandacht aan acties voor het Sophia.

» Word vriend

Éénmalige donatie

Draagt u het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis een warm hart toe en wilt u uw waardering tonen? Dat kan door de Vrienden van het Sophia te steunen.

» Doneer

Kom in actie

Ook dit jaar zijn weer veel acties op touw zijn gezet voor het Sophia Kinderziekenhuis. Van het organiseren van een kerstmarkt, sponsorloop of loterij tot het rijden van een gesponsorde fietstocht.

» Kom in actie

 

Nalaten

Het opmaken van een testament is iets waar niemand graag aan denkt. Het geeft u wel de mogelijkheid om in de toekomst het Sophia Kinderziekenhuis op een bijzondere manier te steunen.

» Nalaten

Schenking en lijfrente

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht een deel van uw inkomen aan een goed doel te schenken. U kunt uw schenking ook in de vorm van een lijfrente doen.

» Lees meer

Sophia op school

Wil je weten wat er zo speciaal is aan een kinderziekenhuis? Speciaal voor jou is er een spreekbeurtensite. En voor je juf of meester een gratis lespakket over het Sophia.

» Lees meer