Nieuws

Vaar mee tijdens de Wereldhavendagen 2023

26 jul 2023 Yara Ciliacus

Altijd al de Wereldhavendagen Rotterdam vanaf het water willen meemaken? Op zaterdagavond 2 september varen wij ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis mee met Raderstoomboot de Majesteit als onderdeel van de officiële en exclusieve schepenparade op de Maas.

Op de Majesteit worden onze gasten verwend met lekkere hapjes en drankjes en hebben zij de beste plekken voor de spectaculaire zaterdagavondshow. Het belooft een prachtige avond te worden met muziek, een laser- en watershow en kleurrijk vuurwerk.

De kosten van deze avond bedragen 150 euro incl. btw per persoon all in. Hiervoor krijg je een 1e-rangs plaats voor de show én maak je het mogelijk dat een patiëntje met familie mee aan boord kan.

Vaar jij ook mee?

Wil jij samen met familie, medewerkers of relaties aanwezig zijn bij deze bijzondere avond of wens je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar varen@vriendensophia.nl.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Eyecatcher, de filmmakers, De Vrienden van.. en Veenman+.

Boot De Majesteit op de Maas

Programma

20.00 uur              Aan boord van de Majesteit (Maasboulevard)
20.30 uur              Afvaart
22.45 uur               Vuurwerkshow
00.00 uur              Einde avond

Een eigen salon voor u en uw gasten?

In de Palmensalon van Raderstoomboot de Majesteit is er de mogelijkheid om in exclusief gezelschap van 60 gasten van deze bijzondere avond te genieten. De kosten voor deze salon zijn €10.000,- (incl. BTW) voor maximaal 60 personen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.