Project

Qwiek.up: belevenisgerichte zorg met audiovisuele belevingen

Achtbanen, dierentuinen, de onderwaterwereld, een groet van je familie of een boodschap uit de klas. Het is allemaal mogelijk met de mobiele projectie apparaten van Qwiek.up. Ze bieden kinderen met pijn en angst afleiding en maken daarmee het verblijf ietsje fijner. De apparaten zijn makkelijk te bewegen, waardoor ze op veel afdelingen en kamers gebruikt kunnen worden.

Voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis zouden we graag 4 Qwiek.up apparaten aanschaffen maar daarvoor is extra financiele steun nodig. Draag jij bij aan dit mooie project?

Benodigd bedrag voor 4 apparaten: 24.965 euro

"Sara (1) kon in haar ziekenhuisbedje alleen maar naar het plafond staren, toen kwam er een schitterende oplossing."

Sindskort beschikt het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis over de Qwiek.up. Bijgaand krantenartikel onderschrijft de grote waarde van deze projector.:

“Maandenlang lag baby Sara in het ziekenhuis, waar ze vanuit haar ziekenhuisbedje vaak weinig anders deed dan op haar rug liggen en naar het plafond staren. En toen opeens waren er vissen, rondzwemmend door een blauwe oceaan. Het resultaat: rust in haar lijfje en een grote glimlach op haar gezicht. ,,Fantastisch hoe zoiets kleins, zo gelukkig kan maken”, zegt vader Klaas (38).”

Ja, ik draag bij aan de aanschaf van de Qwiek.up

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.