Steek een lichtje aan voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis
En doe mee met de Sophia Lichtjestocht.

Misschien ken je de jaarlijkse Lichtjesactie van het Sophia Kinderziekenhuis wel. Tijdens deze actie kun je een lichtje kopen in de kerstboom voor het ziekenhuis. Hiermee steun je de kinderen en hun familie in het Sophia. Inmiddels is daar met groot succes Sophia’s Lichtjestocht bijgekomen. Een lampionnenoptocht voor kinderen van basisscholen en verenigingen.

Loop mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

Basisscholen en verenigingen kunnen ook dit jaar weer in hun eigen woonplaats en op een zelfgekozen dag in december meedoen aan deze actie. Zo laat je zien dat je – ook tijdens de feestdagen – aan de kinderen in het Sophia denkt. Leerlingen krijgen van ons een stokje met een lampje die zij zelf in elkaar kunnen knutselen tot een te gekke lampion. Ook ontvangen ze allerlei leuke tips om de mooiste lampion in elkaar te knutselen.

“De lichtjestocht was in één woord geweldig! Het was een enorm sfeervolle tocht met een mooie opbrengst voor het Sophia.
Volgend jaar doen we zeker weer mee!”
Sharda Chotkoe, leerkracht Paus Joannesschool Rotterdam

Meld je direct aan

We hopen dat jullie school of vereniging ook meedoet! Meld je vóór 1 november 2020 aan door het onderstaande formulier in te vullen. Geef hierbij ook aan met hoeveel kinderen jullie willen meedoen.

Aangemeld! En nu?

Half november ontvang je het materiaal voor de lampionnen, posters en sponsorformulieren. En een spetterend filmpje met leuke knutseltips, zodat jullie aan de slag kunnen. Er zijn geen kosten verbonden aan de actie want de lampionnen worden gesponsord door onze partner Boland. De verzending wordt gesponsord door DHL.

Voor de mooiste lampion én de scholen met het hoogste sponsorbedrag hebben de Vrienden van het Sophia een mooi cadeau! En uiteraard kunnen jullie de Lichtjestocht in december lopen wanneer het jullie uitkomt.

Wil je meer informatie over deze actie? Neem dan gerust contact met ons op via T: 010-703 69 94 en vraag naar Chrisje Seijkens en Mariska Kavelaar.