Lichtjesactie met ondernemers voor het Sophia Kinderziekenhuis

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van samenzijn, gezelligheid en lekker eten. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend, zoals voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Net als vorig jaar betrekken wij graag ondernemers bij deze mooie actiemaand en organiseren we ook in 2019 de Lichtjesactie. Draagt uw onderneming het Sophia Kinderziekenhuis ook een warm hart toe? Lees dan hieronder meer over deze actie en doe ook mee!

Lichtjesactie Stichting Vrienden van het Sophia
De Stichting Vrienden van het Sophia zet zich ieder jaar gedurende de decembermaand in voor de kinderen die in het Erasmus MC- Sophia Kinderziekenhuis verblijven. De Lichtjesactie wordt gekenmerkt door de grote kerstboom met lichtjes voor de deur van het kinderziekenhuis, een lampionnen optocht die gelopen wordt door kinderen bij vele basisscholen en verenigingen, een Lichtjesrun van de Rotterdam Running Crew en diverse andere acties. Al deze acties dragen bij de aan de beste zorg voor zieke kinderen. Meer informatie over de algehele Lichtjesactie is te vinden op www.lichtjessophia.nl

Lichtjesactie Sophia met ondernemers
Dit jaar willen wij graag nog meer ondernemers uit de regio betrekken bij onze traditionele kerstactie.

Hoe werkt de actie?
De actie werkt als volgt: gedurende de decembermaand kan men voor 5 euro een lichtje kopen voor het Sophia. Deze lichtjes zijn bij uw onderneming beschikbaar en worden door ons gefaciliteerd, inclusief een displaybakje. Begin januari halen wij de resterende lichtjes weer op en krijgen wij vanuit u het opgehaalde donatiebedrag overhandigd. Wij voorzien elke onderneming van voldoende lichtjes en sturen vooraf via de email een digitaal informatiebestand toe, zodat u uw personeel van de juiste informatie kunt voorzien. Eind januari organiseren wij in het Sophia Kinderziekenhuis een chequemoment, waar de gehele opbrengst bekend wordt gemaakt. Hier ontvangt u ook een uitnodiging voor.

Wat krijgt uw onderneming terug voor deelname?
Natuurlijk laat u met uw deelname zien dat uw onderneming de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis een warm hart toedraagt.

Toch willen wij als Stichting uw mooie gebaar ook extra aandacht geven. Dat doen wij op diverse manieren:

  • Ieder deelnemende onderneming ontvangt voldoende lichtjes zodat u de actie onder de aandacht kunt brengen bij uw klanten en/of gasten. De lichtjes kunnen door uw personeel zelf opgespeld worden op shirt of schort. Wij zorgen dat  elke medewerker over een eigen speldje beschikt.
  • Ieder deelnemende onderneming krijgt een speciale displayhouder; zo laat u zien dat u meedoet aan deze actie en waarin de lichtjes te zien zijn met informatie.
  • Ieder deelnemende onderneming krijgt middels berichtje met foto speciale aandacht op onze social media kanalen (facebook, LinkedIN en Instagram)
  • Ieder deelnemende onderneming krijgt een vermelding van deelname op onze actie website www.lichtjessophia.nl
  • Eind januari 2020 organiseren wij een middag waar alle deelnemende ondernemers samen komen om het eindbedrag en het persoonlijk opgehaalde bedrag feestelijk bekend te maken in het Sophia Kinderziekenhuis.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als uw onderneming ook meedoet met deze actie! Uw aanmelding kunt u mailen naar lichtjes@vriendensophia.nl
Geeft u dan ook door over hoeveel personeel u beschikt, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken van aantal benodigde lichtjes. U ontvangt deze, samen met de displayhouder, in november van ons.Vragen?
Uiteraard kunnen we de actie verder persoonlijk willen toelichten, mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u mailen naar lichtjes@vriendensophia.nl of bellen naar het nummer 010-7036079.

We hopen dat we er met iedereen een bijzondere maand van kunnen maken voor de kinderen in het Sophia en dat ook u enthousiast bent over de Lichtjesactie!

 

 

Stuur reactie

Beveiligingsvraag *

sophietje