Lichtjesactie 2019: Het Kinderhersencentrum

De maand december staat geheel in het teken van de Lichtjesactie. Op 11 december gaan rond 17:00 uur – als symbolische start van de kerstactie – de lichtjes aan in de grote kerstboom voor de entree van het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar komt de opbrengst van de Lichtjesactie ten goede aan de realisatie van het Sophia Kinderhersencentrum! Koopt u ook een lichtje in de kerstboom van het Sophia? Ga naar www.lichtjessophia.nl

Het Sophia kinderhersencentrum, samen weten we meer!
De hersenen zijn het meest complexe orgaan van het lichaam. En tegelijker het meest essentiële orgaan voor een goede ontwikkeling van een kind. Een kleine afwijking heeft vaak vergaande gevolgen. Specialisten en wetenschappers bundelen hun krachten in het nieuwe expertisecentrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis om kinderen met een aandoening aan het hoofd, de hersenen en de zintuigen een optimaal niveau van functioneren en participeren in de samenleving te geven. Denk aan kinderen met een slecht gehoor of zicht, maar ook kinderen met een hersentrauma, gezichtsafwijking en moeilijk behandelbare aandoeningen als epilepsie of autisme. Dit wordt het allereerste Kinderhersencentrum van Europa!

Voor de realisatie van dit nieuwe expertisecentrum van het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis hebben we uw hulp nodig. Wilt u het Sophia Kinderhersencentrum ook steunen? Koop dan nu via deze website een lichtje in onze kerstboom! Alvast heel veel dank!

Stuur reactie

Beveiligingsvraag *

sophietje