Hoepel mee voor het Sophia Kinderziekenhuis!

Ben jij in deze coronatijd op zoek naar een activiteit waarbij je echt iets samen kunt doen en die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht tovert? En ook nog eens bijdraagt aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis? Doe dan op zaterdag 19 september a.s. mee met ons nieuwe evenement: Hoelahoepen voor het Sophia. Een uur lang de heupen los voor het goede doel. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk. Geef je nu op en hoepel met ons mee!

Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit. Iedereen kan leren hoepelen. Hoelahoepen brengt iedereen in no-time in beweging. De activiteit wordt verzorgd door niemand minder dan Robin Hoop.

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan een uniek, nieuw tof evenement voor een mooi goed doel
  • Een uur lang een hoepel tot je beschikking
  • Heel veel plezier en gezelligheid!

Aanmelden
Elke deelnemer betaalt het inschrijfgeld van 10 euro en daarnaast vragen wij minimaal 40 euro donatiegeld bij elkaar te brengen. Uiteraard kun je als deelnemer zoveel donaties ophalen als mogelijk is. Alle donaties zijn zeer welkom! Inschrijven kan vanaf vandaag heel gemakkelijk via www.sportenvoorsophia.nl.

Programma
Op zaterdag 19 september zijn er vier startmomenten, waar in elk blok van één uur maximaal 100 deelnemers mee kunnen hoepelen. De tijden zijn als volgt:
Blok 1: 14.00 – 15.00 uur
Blok 2: 15.30 – 16.30 uur
Blok 3: 17.00 – 18.00 uur
Blok 4: 18.30 – 19.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unieke locatie
Het evenement vindt plaats op het Willemsplein (onderaan de Erasmusbrug, nabij Restaurant Prachtig) in Rotterdam. Een locatie waar we met 100 deelnemers voldoende ruimte hebben om 1,5 meter van elkaar af te staan én waar we een mooi uitzicht hebben op de Erasmubrug. Er is een aanmeldbalie en een kleine EHBO post aanwezig, er staat een podium en ook Robin Hoop zelf is met een verkoopstand aanwezig. Uiteraard zorgen wij er voor dat instructrice Robin over het gehele terrein goed te verstaan is door middel van het plaatsen van een geluidsinstallatie.

Het doel
In 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia, samen met haar donateurs, projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is financiele steun hard nodig.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op via sporten@vriendensophia.nl. Wij helpen jou graag! Ga voor meer informatie ook naar www.sportenvoorsophia.nl

Hopelijk tot ziens op zaterdag 19 september!

Stuur reactie

Beveiligingsvraag *

sophietje