Nieuws

Hoelahoepen voor Sophia: inschrijving geopend

25 mei 2021 Chrisje

Na de geslaagde eerste editie van dit corona proof evenement in september 2020 gaan we dit jaar opnieuw hoepelen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Doe op zaterdag 25 september mee met de tweede editie van ‘Hoelahoepen voor Sophia’. Een uur lang de heupen losgooien voor het goede doel! Hiermee draag je bij aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit. Iedereen kan hoepelen leren. Hoelahoepen brengt iedereen in no-time in beweging. De activiteit wordt verzorgd door niemand minder dan Robin Hoop. Binnen een uur leert zij jou alle basisskills van het hoepelen en kun je met gemak de hoepel laten draaien rondom je heupen. Wees dus niet bang; vooraf hoef je zeker niet al te kunnen hoepelen. Je leert het ter plekke tijdens dit sfeervolle evenement.

Schrijf je nu in!
Je schrijft je in via de ‘Schrijf je in!’ button op de website van Sporten voor Sophia. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Als doel staat een standaard streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving ingesteld. Dit bedrag kan je zelf aanpassen. Laat jouw deelname sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Kinderziekenhuis. Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom!

 

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan een uniek tof evenement voor een mooi goed doel
  • Je steunt met jouw deelname Sophia TV & Evenementen
  • Een uur lang een hoepel tot je beschikking
  • Instructies tijdens het gehele uur door Robin Hoop
  • Je hoepelt jezelf vrolijk
  • Gegarandeerd heel veel plezier en gezelligheid

Deelnemers die een donatiebedrag ophalen van minimaal 1.000 euro ontvangen een toffe hoepel als cadeau.

Schrijf je in met een team
Je kunt ook deelnemen met een team, bijvoorbeeld met je vriendinnen,  collega’s, zus of moeder. Er is geen minimum aantal deelnemers binnen een team. De teamcaptain maakt het team aan en andere deelnemers kunnen hier vervolgens bij aansluiten. Houd bij een teamdeelname ten alle tijden rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Programma
Op zaterdag 25 september zijn er drie tijdsblokken, waar in elk blok van één uur maximaal 100 deelnemers mee kunnen hoepelen. Bij je inschrijving kies je een tijdsblok die voor jou goed uitkomt. De tijden zijn als volgt:

Blok 1: 12.00 – 13.00 uur
Blok 2: 14.00 – 15.00 uur
Blok 3: 16.00 – 17.00 uur

Locatie
Het evenement vindt (onder voorbehoud) plaats op het Willemsplein (onderaan de Erasmusbrug, nabij Restaurant Prachtig) in Rotterdam. Een locatie waar we met 100 deelnemers voldoende ruimte hebben om 1,5 meter van elkaar te staan én waar we een geweldig uitzicht hebben op de Erasmubrug. Er is een aanmeldbalie en een kleine EHBO post aanwezig, er staat een podium, wij zorgen voor een portable toilet en voldoende desinfectiezuilen en ook Robin Hoop zelf is met een verkoopstand aanwezig. Uiteraard zorgen wij er voor dat instructrice Robin over het gehele terrein goed te verstaan is door middel van het plaatsen van een geluidsinstallatie.

Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor ‘Hoelahoepen voor Sophia’ en laat die heupen draaien!

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar om een impressie te krijgen van dit feelgood evenement:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.