Nieuws
Project

Geef een knuffel aan Sophia

In het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis worden jaarlijks ruim 7.000 kinderen met complexe, acute en chronische aandoeningen opgenomen. Een vaak heftige gebeurtenis. Naast de beste medische zorg, doet het Sophia Kinderziekenhuis er alles aan om de kinderen een zo prettig mogelijk verblijf in het ziekenhuis te bieden.

Zo krijgt ieder opgenomen kind vanuit de Stichting Vrienden van het Sophia een knuffelaapje. Een exclusief ontworpen knuffel voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit superzachte aapje geeft hen een steunje in de rug tijdens de spannende opname en het verblijf in het ziekenhuis.

Een aapje met superkrachten. Help jij mee?
Het aapje is van grote betekenis voor de patiëntjes: hij troost en knuffelt  wanneer het maar nodig is. En natuurlijk gunnen wij dit alle opgenomen kinderen in het Sophia.

Bedrijven kunnen daarom aapjes kopen en doneren aan de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. De gehele opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek in het Sophia. Doet jij ook mee? Je kunt zelf bepalen hoeveel  aapjes je doneert en ook vrienden, familie en collega’s  inspireren om jouw voorbeeld te volgen.

Hoeveel aapjes doneer jij?

 

Deel deze actie met jouw vrienden, collega’s en kennissen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat alle kinderen zo’n superzacht vriendje kunnen krijgen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.