Nieuws

Een mooie mijlpaal voor Stichting Vrienden van het Sophia

16 feb 2023 Merel

De ambitie om samen met onze donateurs bij te dragen aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is groot. Naar aanleiding van de vele reacties op de vacature voor relatiemanager, zijn we dan ook verheugd om te kunnen delen dat we, naast onze huidige relatiemanager, 2 nieuwe collega’s binnen ons gedreven team mogen verwelkomen waarmee we weer mooie stappen voorwaarts kunnen maken.

Welkom Colette Bolomey en Jacqueline Verschoor!
Colette neemt veel inhoudelijke kennis mee vanuit de goede doelen organisaties waar ze gewerkt heeft. En zal naast het bouwen van duurzame relaties mede invulling gaan geven aan de strategie op het gebied van nalaten.

Jacqueline heeft veel ervaring als relatiemanager in de culturele sector. Zij zal zich richten op het behoud van bestaande gevers, maar gaat als netwerker pur sang ook op zoek naar nieuwe partnerships. Daarnaast weet zij als geen ander projecten te vertalen naar een goede subsidieaanvraag.

Wij heten beide dames van harte welkom bij ons team en wensen hen veel succes én plezier in hun nieuwe functie en bijzondere werkplek: het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.