Loop mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

Basisscholen en verenigingen kunnen ook dit jaar weer in hun eigen woonplaats en op een zelfgekozen dag in december meedoen aan Sophia’s Lichtjestocht. Zo laat je zien dat je – ook tijdens de feestdagen – aan de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis denkt. Kinderen krijgen van ons een gratis stokje met lampje die zij zelf in elkaar kunnen knutselen tot een te gekke lampion. Ook ontvangen ze allerlei leuke tips om de mooiste lampion te maken. Deelnemers laten zich sponsoren door familie en vrienden en steunen zo de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis.

“De lichtjestocht was in één woord geweldig! Het was een enorm sfeervolle tocht met een mooie opbrengst voor het Sophia. Volgend jaar doen we zeker weer mee!”

Sharda Chotkoe, leerkracht Paus Joannesschool Rotterdam

Editie 2022: inschrijven niet meer mogelijk

Vanwege overweldigend animo voor Sophia’s Lichtjestocht is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de editie van 2022. We verwelkomen jullie graag volgend jaar weer. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten.

Deelnemende scholen ontvangen het materiaal voor de lampionnen, posters en sponsorformulieren. En een spetterend filmpje met leuke knutseltips, zodat jullie aan de slag kunnen. De lampionnen worden gesponsord door onze partner Boland. De verzending wordt bekostigd door DHL.

Voor de mooiste lampion én de school met het hoogste sponsorbedrag heeft de Stichting Vrienden van het Sophia een mooi cadeau!

Contact

Wil je meer informatie over deze actie? Neem dan gerust contact met Carol Smit via 010-703 69 94 of lichtjestocht@vriendensophia.nl