Loop mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

Basisscholen en verenigingen kunnen ook dit jaar weer in hun eigen woonplaats en op een zelfgekozen dag in december meedoen aan Sophia’s Lichtjestocht. Zo laat je zien dat je – ook tijdens de feestdagen – aan de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis denkt. Kinderen krijgen van ons een gratis stokje met lampje die zij zelf in elkaar kunnen knutselen tot een te gekke lampion. Ook ontvangen ze allerlei leuke tips om de mooiste lampion te maken. Deelnemers laten zich sponsoren door familie en vrienden en steunen zo de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis.

“De lichtjestocht was in één woord geweldig! Het was een enorm sfeervolle tocht met een mooie opbrengst voor het Sophia. Volgend jaar doen we zeker weer mee!”

Sharda Chotkoe, leerkracht Paus Joannesschool Rotterdam

Aanmelden Lichtjestocht

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Adres school(verplicht)

Deelnemende scholen ontvangen half november het materiaal voor de lampionnen, posters en sponsorformulieren. En een spetterend filmpje met leuke knutseltips, zodat jullie aan de slag kunnen. De lampionnen worden gesponsord door onze partner Boland. De verzending wordt bekostigd door DHL.

Voor de mooiste lampion én de school met het hoogste sponsorbedrag heeft de Stichting Vrienden van het Sophia een mooi cadeau!

Contact

Wil je meer informatie over deze actie? Neem dan gerust contact op met Gertjan Bosman via 010-703 67 50 of lichtjestocht@vriendensophia.nl