Ook bedrijven en fondsen zijn van harte welkom om de Vrienden van het Sophia te steunen. Bedrijfsvriend worden kan al vanaf een jaarlijkse bijdrage van 1000 euro. U steunt daarmee allerlei projecten in het Sophia Kinderziekenhuis, ontvangt twee maal per jaar het Vriendennieuws en wordt uitgenodigd voor bijzondere en informatieve bijeenkomsten. Een goede manier om uw MVO-beleid uit te dragen richting al uw stakeholders. Wilt u een specifiek project steunen, neem dan contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw gift terechtkomt op de plek waarvoor u het heeft bestemd.

Wij sturen u altijd een schriftelijke bedankbrief ter bevestiging van uw gift. Deze brief kunt u gebruiken ter documentatie voor de fiscus. Vaste bedrijfsdonateurs kunnen het logo van Vrienden van het Sophia in hun uitingen opnemen. Dit sturen wij graag op uw verzoek toe.

Donaties in natura zijn ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, een bijdrage aan de kindvriendelijke inrichting van het Sophia, of een optreden of voorstelling voor de patiëntjes. Zo levert u een mooie bijdrage aan de gezondheidzorg voor kinderen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Of zoekt u wellicht als fonds of stichting een goede doelbestemming op het gebied van verbetering van (medische) zorg voor kinderen?
Neem dan contact op met Inge Valkis, hoofd fondsenwerving (ivalkis@vriendensophia.nl).
Zij bekijkt graag samen met u welk project het beste bij de doelstellingen van uw fonds of stichting past.


Wat uw bedrijf kan doenEenmalige donatie

De kinderen van het Sophia zijn blij met uw steun. Samen met uw bedrijf kunnen we hun verblijf veraangenamen en meer onderzoek mogelijk maken.

» Doneer

Bedrijfsvriend

Steun het Sophia en word ook bedrijfsvriend vanaf 1000 euro per jaar, U steunt daarmee allerlei projecten in het Sophia Kinderziekenhuis, ontvangt twee maal per jaar het Vriendennieuws en wordt uitgenodigd voor bijzondere en informatieve bijeenkomsten in het Sophia.

» Word Bedrijfsvriend

Start een bedrijfsactie

» Start een actie