Het Sophia Lichtjesdiner

De maand december staat bij het Sophia in het teken van de jaarlijkse Lichtjesactie. Speciaal voor alle patiëntjes in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis wordt een prachtige kerstboom geplaatst bij de ingang van het ziekenhuis. Samen met vele anderen zetten we alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor een project binnen het Sophia. Eén van de activiteiten tijdens de feestmaand december is het Sophia Lichtjesdiner. Een stijlvol benefietdiner in een mooie ambiance met een heerlijk viergangendiner en bijzondere optredens.

De vijfde editie van het Sophia Lichtjesdiner vond plaats op 7 december 2019 in de sprookjesachtig verlichte Laurenskerk. Het is een fantastische avond geworden met fijne gasten, waaronder ambassadeur Prins Pieter Christiaan van Oranje-Nassau van Vollenhoven, en mooie, swingende optredens. Deze avond resulteerde in een geweldige opbrengst van ruim een half miljoen euro voor de realisatie van het Sophia Kinderhersencentrum.

Schuift u graag aan tafel op het zesde Lichtjesdiner? Noteer dan zaterdag 12 december 2020 alvast in uw agenda. Reserveren van een tafel is mogelijk voor 6.000 euro. Losse couverts kunnen ook gereserveerd worden voor 600 euro per stoel. Wij zorgen dan in overleg met u voor een passende samenstelling van het gezelschap. Neem voor meer informatie contact op met Paulina Wielaard via pwielaard@vriendensophia.nl of 010 703 67 50.