Nieuws

Ren je Rot voor Sophia!

21 apr 2021 Merel
Hardloopfans opgelet! Kan jij niet wachten tot je weer eens aan een hardloopevenement kunt deelnemen? Of heb je een échte goede reden nodig om de motivatie te vinden om het trainen weer op te starten? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Van 1 t/m 6 juni 2021 organiseren wij het virtuele hardloopevenement ‘Ren je Rot voor Sophia’. Dé reden om je echt de benen uit het lijf te rennen: de patiëntjes in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis!

Hoe werkt het?
Ren in de week van 1 t/m 6 juni individueel of samen met jouw hardloopmaatje 5 of 10 kilometer voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Start vanaf een locatie naar keuze; vanuit je eigen voordeur of juist wellicht verder van huis in een mooi natuurgebied. Het is aan jou! Het idee is dat we ons rot gaan rennen, dus ons in het zweet gaan werken voor het goede doel; de beste zorg voor de allerkleinsten in het Sophia Moeder en Kind Centrum.

Via de hardloopapp van Active Birds kan je jouw tijd bijhouden en kom je terecht in het speciale ‘Ren-je-Rot-klassement’. Voor de snelste lopers hebben we naast een eervolle titel een leuke verrassing. Na afloop ontvangt iedereen een uniek, virtueel certificaat van deelname.

Racen, hollen en vliegen met de KinderKilometer
Ook onze kleinste hardlopers kunnen de beentjes uit hun lijf rennen met ‘Ren je Rot voor Sophia’. De 1 kilometer afstand is speciaal in het leven geroepen voor kinderen in de lagere schoolleeftijd. Doe je best, want de kinderen met de snelste tijden binnen de verschillende leeftijdscategorieën ontvangen een leuke verrassing! Kinderen kunnen kosteloos, zonder inschrijfgeld, meedoen.

Schrijf je nu in!
Je schrijft je in via de ‘Schrijf je in!’ button. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per deelnemer. Voor de KinderKilometer wordt er geen inschrijfgeld gevraagd. Als doel staat een streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving ingesteld. Dit bedrag kan je natuurlijk zelf aanpassen. Laat jouw deelname sponsoren door familie, vrienden en bekenden,  en haal zoveel mogelijk donaties op voor de allerkleinsten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.