Loop mee met Sophia’s Lichtjestocht!

Inmiddels wordt op veel terreinen het ‘gewone’ leven weer opgepakt en is er weer ruimte voor leuke dingen. Daarom hebben we besloten om ook dit jaar Sophia’s Lichtjestocht te organiseren. Een lampionnenoptocht voor kinderen van basisscholen en verenigingen. Waarmee we met elkaar laten zien dat we extra denken aan de kinderen in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis. Helemaal in deze gekke tijd kunnen zij dit goed gebruiken.

Loop mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

Basisscholen en verenigingen kunnen in hun eigen woonplaats en op een zelfgekozen dag in december meedoen aan deze actie. Alle deelnemende kinderen krijgen van ons een stokje met een lampje die zij zelf in elkaar kunnen knutselen tot een te gekke lampion. Door de tocht te laten sponsoren dragen jullie bij aan de beste zorg voor zieke kinderen.

Maak indruk met jouw lampion

Leerlingen krijgen van ons een stokje met een lampje die zij zelf in elkaar kunnen knutselen tot een te gekke lampion. Mét hulp van creatieve duizendpoot Jill Schirnhofer. Hieronder vertelt zij waarom jouw school mee zou moeten doen aan de Lichtjestocht van het Sophia.

Direct aanmelden en loop mee!

We hopen dat jullie school of vereniging meedoet. Hoe meer lichtjes er straks schijnen voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis hoe beter. Meld vóór 1 november 2020 dat jullie mee doen door op deze link te klikken en geef aan met hoeveel kinderen jullie willen meelopen.

Aangemeld! En nu?

Half november ontvangen jullie het materiaal (lampionnen, posters en sponsorformulieren). Ook komt er een instructiefilmpje met leuke knutseltips, zodat jullie aan de slag kunnen. Er zijn geen kosten verbonden aan de actie want de lampionnen worden gesponsord door onze partner Boland en de pakketten worden kosteloos bezorgd door DHL.Uiteraard kunnen jullie de Lichtjestocht in december lopen wanneer het jullie uitkomt.

Maak kans op te gekke prijzen!

Voor de mooiste lampion én de school of vereniging met het hoogste sponsorbedrag zijn er gave prijzen te winnen, waaronder een optreden bij jullie op school/ de vereniging!

Meer informatie over deze actie?

Neem dan gerust contact op via lichtjestocht@vriendensophia.nl of via telefoonnummer 010-7036750 en vraag naar Chrisje Seijkens of Mariska Kavelaar.

Stuur reactie

Beveiligingsvraag *

sophietje