Goede voornemens? Doe dan mee met Sporten voor Sophia!

Een nieuw jaar is vaak een startpunt voor goede voornemens. Wil jij ook een sportieve start maken? Omdat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is organiseren we in maart a.s. Sporten voor Sophia.

Sporten voor Sophia is een jaarlijks sportevenement waarbij er door ruim 1500 deelnemers zich middels allerlei sporten inzetten voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis.

We sporten dit jaar voor kinderen met darmfalen. Voor deze kinderen is het niet mogelijk om gewoon te eten waardoor zij afhankelijk zijn van infuusvoeding. Dit heeft enorm veel impact op hun leven en dat van hun ouders. Onderzoek kan ervoor zorgen dat darmfalen in de toekomst beter behandeld kan worden.

AGENDA

  • 18 februari a.s. kun je meedoen met ‘Stappen voor Sophia’. Een sportclinic georganiseerd door Company Vitality waarbij je 10.000 stappen loopt rondom het ziekenhuis.
  • 3 maart a.s. zal er in het geheel vernieuwde Zwemcentrum Rotterdam Charlois gezwommen worden voor het goede doel. Drie uur lang aquafun.
  • 9, 10 en 11 maart a.s. fietsen we met elkaar in het Topsportcentrum te Rotterdam.

Het zou fantastisch zijn als jij met vrienden of collega’s jouw steentje wil bijdragen aan de zorg voor deze kinderen. Sporten voor Sophia belooft daarnaast weer een groot feest te worden. Inschrijven kan op www.sportenvoorsophia.nl. Wij hopen jou te mogen verwelkomen!

 

 

Stuur reactie

Beveiligingsvraag *

sophietje