Uitgesteld: Varen voor Sophia

Let op: In verband met het Coronavirus is dit evenement tot nadere orde uitgesteld en zal niet plaatsvinden op 9 april a.s.

Botenparade op de Maas voor Sophia Kinderziekenhuis

Dag en nacht wordt er hard gewerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst. Ambities staan als een stip op de horizon. Dit is waar de Rotterdamse haven en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis elkaar treffen en daarom bundelen wij de krachten. Samen bereiken we immers meer dan alleen!

Met het evenement ‘Varen voor Sophia’ worden het Sophia, de Haven én Rotterdam extra in het zonnetje gezet. Op donderdag 9 april 2020 om 18.00 uur maken wij met 25 schepen, onze entree op de Maas waar we een tocht maken van ongeveer 3 uur. Met deze actie wil de Stichting Vrienden van het Sophia geld ophalen voor onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis. Op raderstoomboot de Majesteit varen patiëntjes en hun ouders mee om ook te genieten van deze bijzondere avond.

Gooi ook de trossen los
Het is mogelijk om mee te varen en te kiezen uit een van de arrangementen op de website. Het is ook mogelijk om een exclusief diner voor uw relaties of personeel te organiseren op een schip. De opbrengst voor het goede doel bestaat uit een financiële bijdrage van alle schepen, acties van bedrijven en een loterij voor alle opvarenden. Daarnaast kan men een ook een virtueel bootje sponsoren vanaf 250 euro.Voor meer informatie kunnen belangstellenden kijken op de website: www.varenvoorsophia.nl.

Het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis
Het Sophia Kinderziekenhuis is een academische wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs samengaan. Waar kinderen écht centraal staan en de allerbeste zorg voorop staat. De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Maar aanvullende middelen voor financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten zijn hard nodig.

De Stichting Vrienden van het Sophia ondersteunt de missie van het Sophia: elk kind – ziek, gezond of met een beperking – heeft recht op de allerbeste zorg die er is. U kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen. Meer informatie vindt u op www.vriendensophia.nl

Contact voor meer informatie:
Mariska of Paulina via: varen@vriendensophia.nl // 010-7036750
www.varenvoorsophia.nl