Bedankt voor uw steun!

 • De overheid en de zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Maar voor een optimale begeleiding van patiëntjes en belangrijk onderzoek naar oorzaken van ziekten en nieuwe behandelmethoden zijn aanvullende middelen nodig.

  U kunt met iDeal, creditcard (Visa of Mastercard) of PayPal direct doneren. Dit gaat veilig en eenvoudig door uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen.

  Liever bedrijfsvriend worden van de Vrienden van het Sophia? Dit kan al vanaf 1000 euro per jaar.
 • Direct online doneren

  Wilt u uw gift direct online regelen? Dat kan! U kunt met iDeal, creditcard (Visa of Mastercard) of PayPal direct doneren. Dit gaat veilig en eenvoudig door uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen.
 • Om uw donatie of bestelling te kunnen verwerken hebben wij uw adresgegevens nodig. Uw gegevens worden gebruikt door de Vrienden van het Sophia en worden niet verstrekt aan derden.
 • Contactgegevens

 • De gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld, anders dan in het kader van informatieverstrekking. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via ons e-mailadres: info@vriendensophia.nl.