Ren je Rot voor Sophia

Ren je Rot voor Sophia

6 mei 2021 Chrisje

Hardloopfans opgelet! Kan jij niet wachten tot je weer eens aan een hardloopevenement kunt deelnemen? Of heb je een échte goede reden nodig om de motivatie te vinden om het trainen weer op te starten? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Van 1 t/m 6 juni 2021 organiseert de Stichting Vrienden van het Sophia het virtuele hardloopevenement ‘Ren je Rot voor Sophia’. Dé reden om je echt de benen uit het lijf te rennen: de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis!

Hoe werkt het?
Ren in de week van 1 t/m 6 juni individueel of samen met jouw hardloopmaatje 5 of 10 kilometer voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Start vanaf een locatie naar keuze; vanuit je eigen voordeur of juist wellicht verder van huis in een mooi natuurgebied. Het is aan jou! Het idee is dat we ons rot gaan rennen, dus ons in het zweet gaan werken voor het goede doel; de beste zorg voor de allerkleinsten in het Sophia Moeder en Kind Centrum.

Via de hardloopapp (Racemap) van Active Birds kan je jouw tijd bijhouden en kom je terecht in het speciale ‘Ren-je-Rot-klassement’. Ingeschreven deelnemers ontvangen op maandag 31 mei een email met alle informatie over de app en hoe men deze zelf kan activeren en downloaden.

Voor de snelste lopers hebben we naast een eervolle titel een leuke verrassing. Na afloop ontvangt iedereen een uniek, virtueel certificaat van deelname.

Racen, hollen en vliegen met de KinderKilometer
Ook onze kleinste hardlopers kunnen de beentjes uit hun lijf rennen met ‘Ren je Rot voor Sophia’. De 1 kilometer afstand is speciaal in het leven geroepen voor kinderen in de lagere schoolleeftijd. Doe je best, want de snelste ontvangt een toffe verrassing! Kinderen kunnen kosteloos, zonder inschrijfgeld, meedoen.

Schrijf je nu in!
Je schrijft je in via de ‘Schrijf je in!’ button op de website. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Voor de KinderKilometer wordt er geen nschrijfgeld gevraagd. Als doel staat een streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving ingesteld. Dit bedrag kan je natuurlijk zelf aanpassen. Laat jouw deelname sponsoren door familie, vrienden en bekenden,  en haal zoveel mogelijk donaties op voor de allerkleinsten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom!

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan een nieuw, virtueel hardloopevenement
  • Je steunt met jouw deelname de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis
  • Gebruik van de live tracking app Racemap van Active Birds
  • Een live leaderboard met alle resultaten
  • Virtueel startnummer
  • Virtueel certificaat met netto tijd en ranking
  • Een exclusief aandenken voor de snelste deelnemer per afstand

Schrijf je in met een team!
Je kunt ook deelnemen met een team! Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers. De teamcaptain maakt het team aan en andere deelnemers kunnen hier vervolgens bij aansluiten. Houd bij een teamdeelname ten alle tijden rekening met de geldende coronamaatregelen.

Wil je meer informatie of hulp bij je inschrijving? Lees dan dit stappenplan door.

Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor ‘Ren je Rot voor Sophia’! Klaar voor de start…GO!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit het Sophia.