Laatste nieuws

 • Pop Sophia tijdelijk niet leverbaar

  Vanwege het grote succes is de pop Sophia tijdelijk niet leverbaar via onze webshop.  We verwachten dat ze eind april/ begin mei weer voorradig is. Houd hiervoor onze website in de gaten. (meer…)

 • Recordopbrengst Sporten voor Sophia: € 628.019,-

  Sporten voor Sophia. De jaarlijkse traditie om, inmiddels voor de 29ste  keer, op een sportieve manier zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis was een groot succes. Het doel voor 2020: de realisatie van het eerste Kinderhersencentrum van Europa. De opbrengst pakte dit jaar flink hoger uit dan het jaar hiervoor: € 628.019,- Een record!

  (meer…)

 • Ik ben Henkie. En dit is hoe ik ben.

  Anderhalve maand wilde ze eraan toegeven dat haar zoontje een huilbaby was. Langer hield ze het niet vol. “Ik ben met hem naar het ziekenhuis gegaan en heb gezegd: ‘luister naar me, dit is meer dan een huilbaby, help me.” Niet lang daarna kreeg Chantal Vreeswijk te horen dat haar zoontje Henkie geboren was met het Angelman Syndroom. ”De grond onder mijn voeten verdween.”

  (meer…)

 • Vanaf vandaag verkrijgbaar: de pop Sophia!

  We hebben een kersverse ambassadeur: Little Dutch. Het bekende kinderlabel voor baby- en kinderlifestyle producten heeft meteen iets heel bijzonders gedaan: geheel belangeloos werd een knuffelpop ontworpen. Haar naam: Sophia.

  (meer…)

 • Merel: een unieke pechvogel

  Dansen doet zij het liefst. Ze is babbelig, nieuwsgierig en speelt zoals elke zesjarige. Maar Merel is anders dan de meeste leeftijdsgenootjes. Merel heeft Spina Bifida: een open rug, en een waterhoofd.

  (meer…)

Alle nieuwsberichten