Laatste nieuws

 • Coronavirus: Help jij de kinderen in het Sophia zich te vermaken?

  Vanwege het coronavirus zijn ook de kinderen in Sophia Kinderziekenhuis nog meer geïsoleerd dan ze al waren. Hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen niet meer bij hun langskomen. Er mag maar één ouder op bezoek komen. Alle activiteiten, zowel aan bed als in de speelkamers, zijn stopgezet.

  (meer…)

 • Informatie rondom het Coronavirus

  De Stichting Vrienden van het Sophia bekijkt, vanwege het Coronavirus, van dag tot dag of de geplande activiteiten kunnen doorgaan. We volgen hierbij de landelijke richtlijnen en die van het Erasmus MC.
  (meer…)

 • Zwemmen voor Sophia uitgesteld

  Vanwege de verscherpte richtlijnen vanuit de rijksoverheid en onze eigen verantwoordelijkheid zal het evenement “Zwemmen voor Sophia” gepland op zaterdag 18 april a.s. uitgesteld worden. (meer…)

 • Varen voor Sophia 2020 uitgesteld

  Vanwege de verscherpte richtlijnen vanuit het Erasmus MC met betrekking tot het voorkomen van een verdere verspreiding van het Corona virus, zal het evenement “Varen voor Sophia” gepland op donderdag 9 april a.s. uitgesteld worden. (meer…)

 • Recordopbrengst Sporten voor Sophia: € 628.019,-

  Sporten voor Sophia. De jaarlijkse traditie om, inmiddels voor de 29ste  keer, op een sportieve manier zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis was een groot succes. Het doel voor 2020: de realisatie van het eerste Kinderhersencentrum van Europa. De opbrengst pakte dit jaar flink hoger uit dan het jaar hiervoor: € 628.019,- Een record!

  (meer…)

Alle nieuwsberichten