Laatste nieuws

 • Numansdorpse truckshow al 232.121,70 euro voor het Sophia op de teller!

  Persbericht – Opbrengst Truckshow met open armen ontvangen!

  En weer waren de Vrienden van het Sophia (Kinderziekenhuis) met stomheid geslagen over de opbrengst van de Numansdorpse truckshow van 26 augustus. Zij ontvingen uit handen van Bets en Bas Vogelaar een cheque van maar liefst dertigduizend euro!

  (meer…)

 • Loop mee met Sophia’s Lichtjestocht

  Misschien ken je de jaarlijkse Lichtjesactie van het Sophia Kinderziekenhuis wel: Lichtjes voor Sophia. Tijdens deze actie kun je een lichtje kopen in de kerstboom voor het ziekenhuis. Hiermee steun je de kinderen en hun familie in het Sophia.

  (meer…)

 • Waardevolle Feyenoord – Sophia dag

  Op zondag 27 augustus speelde Feyenoord thuis tegen Willem II. Feyenoord stelde ruim 800 kaarten ter beschikking voor kinderen van het Sophia en hun directe familie om de wedstrijd bij te wonen in het stadion. Deze kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar hebben de dag van hun leven gehad o.a. door de 4-0 winst voor Feyenoord. Maar nog belangrijker; op deze dag is er 36.575 opgehaald ten gunste van Sophia TV & Evenementen. Een fantastisch record!

  Voor een impressie van deze dag klik hier.

   

 • Gers! en Sophia geven Rotterdam kleur

  Gers! magazine en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis slaan de handen ineen en geven Rotterdam kleur. Er wordt een scheurkalender gemaakt met allemaal tekeningen van kinderen over Rotterdam waarbij de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis gaat. (meer…)

 • Meld je aan voor Generation R Next

  Generation R Next onderzoekt de groei en ontwikkeling van een nieuwe generatie Rotterdamse kinderen. Generation R Next begint bij toekomstige ouders, het liefst al voor de zwangerschap. De kinderen worden in de baarmoeder en na de geboorte gevolgd. Zo wil men te weten komen waarom zwangerschappen verschillend verlopen, en waarom het ene kind zich anders ontwikkelt dan het andere. (meer…)

Alle nieuwsberichten