Laatste nieuws

 • Gers! en Sophia geven Rotterdam kleur

  Gers! magazine en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis slaan de handen ineen en geven Rotterdam kleur. Er wordt een scheurkalender gemaakt met allemaal tekeningen van kinderen over Rotterdam waarbij de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis gaat. (meer…)

 • Meld je aan voor Generation R Next

  Generation R Next onderzoekt de groei en ontwikkeling van een nieuwe generatie Rotterdamse kinderen. Generation R Next begint bij toekomstige ouders, het liefst al voor de zwangerschap. De kinderen worden in de baarmoeder en na de geboorte gevolgd. Zo wil men te weten komen waarom zwangerschappen verschillend verlopen, en waarom het ene kind zich anders ontwikkelt dan het andere. (meer…)

 • Ambassadeursdag in teken van 50 jaar lab

  Dit jaar bestaat het Laboratorium Kindergeneeskunde 50 jaar. Reden voor een feestje. Middels een rondleiding in het Laboratorium Geneeskunde en presentaties van toonaangevende onderzoeken, kregen de Vrienden van het Sophia een goede indruk van waaraan achter de schermen wordt gewerkt. En dat inmiddels al 50 jaar! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van alle ambassadeurs en Vrienden van het Sophia. (meer…)

 • Benefietavond Feyenoord-FC Dordrecht groot succes!

  De benefiet avond Feyenoord – FC Dordrecht in de Kuip op 22 maart j.l. heeft in combinatie met ons relatie event een fantastisch bedrag opgeleverd. In totaal werd er ruim 160.000 euro binnen gehaald. (meer…)

 • Sophia Lichtjestocht

  Misschien ken je de jaarlijkse Lichtjesactie van het Sophia Kinderziekenhuis wel: Lichtjes voor Sophia. Tijdens deze actie kun je een lichtje kopen in de kerstboom voor het ziekenhuis. Hiermee steun je de kinderen en hun familie in het Sophia.

  (meer…)

Alle nieuwsberichten