Laatste nieuws

 • Uw privacy gewaarborgd

  De Stichting Vrienden van het Sophia streeft na om persoonsgegevens zo te verwerken en te beheren dat uw privacy wordt gewaarborgd. In onze gebruiksvoorwaarden leggen we u graag uit hoe we dat doen. In alle gevallen houdt de Stichting Vrienden van het Sophia zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 • Half juni nieuwe Sophietje te koop!

  In 2015 hebben we Sophietje in een nieuw jasje gestoken. En bij haar hedendaagse uiterlijk hoort een nieuw beeldje.

  Dit nieuwe Sophietje is vanaf half juni verkrijgbaar via onze webshop: www.vriendensophia.nl/shop

  (meer…)

 • 13 juni Sophietjes Verjaardag: nieuwe apparatuur voor Sophia TV

  Elk jaar vieren wij de verjaardag van Sophietje met de patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis. En elk jaar vragen wij een bijdrage voor een bijzonder verjaardagscadeau. Vele gulle gevers doen er dan alles aan om haar wens in vervulling te laten gaan. Bovenaan Sophietjes wensenlijstje staat dit jaar een bijdrage voor nieuwe apparatuur voor Sophia TV.

  (meer…)

 • Nieuwe editie Vriendennieuws

  Lees hier de nieuwe editie van het Vriendennieuws. Onze nieuwsbrief boordevol nieuwtjes, acties, evenementen en verhalen van patiëntjes van het Sophia.

  (meer…)

 • Even voorstellen…het Vriendenteam!

  Fondsenwerving en het Sophia zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen, maar voor een optimale begeleiding van patiënten, onderzoek naar oorzaken van ziekten en nieuwe behandelmethoden, onderwijs en ontspanning, zijn aanvullende middelen nodig.

  (meer…)

Alle nieuwsberichten